Loading...

Elbúcsúzott a kántori szolgálattól Pannonhalmi Tibor, Tibi bácsi

A vasárnapi istentisztelet végén váratlanul elköszönt a gyülekezeti kántori szolgálatról Tibor bácsi.
Pannonhalmi Tibor 1992 óta jár az almádi gyülekezetbe és 2005-től látja el a kántori szolgálatot. Ezzel a 17 évvel Nagy Mihályné Ilonka néni mellett ő kántorizált a leghosszabb ideig a gyülekezetben.

Steinbach József az istentisztelet végén köszönte meg hű szolgálatát Tibor bácsinak. A bejelentés váratlansága miatt, most csak pár szóban, de a közeljövőben bővebb hálaadással köszönünk el kántorunktól. Pannonhalmi Tibor Székesfehérvárról járt át hűségesen vasárnaponként, hogy Balatonfűzfőn és Balatonalmádiban végezze a zenei szolgálatot.
Tibor bácsi meghatottan mondott köszönetet a gyülekezet felé. Már tizenéves korában játszott gyülekezetben, majd Beharka Pál orgonistától tanulta Budapesten az egyházzenélést. Mint mondta, bár a bejelenése hirtelen jött, de hosszas gondolkozás előzte meg. Építésztechnikus foglalkozásából 2016-ban, 80 évesen ment nyugdíjba. Az orgonánál ma is örömmel ül, de sajnos az utazás már nagyon megterhelő számára. Búcsúzásként örömöt kívánt a gyülekezetnek, és hogy boldogan és minél többet énekeljünk.

Fűzfőn Végh Judit, Almádiban Nádasné Varga Katalin és Veresné Petrőcz Mária veszi át a helyét. Mindig szeretettel gondolunk Tibor bácsira, imádságban, és új kántorainkra az Úr áldását kérjük.